Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Nordnews.md


Invitatul de astăzi este Dumitru Pelin.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:42 0:00
Link direct


„Portalul Nordnews.md scrie azi că un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost găsit strangulat în foișorul cimitirului din satul Hîjdieni, raionul Glodeni. Informația a fost confirmată de administrația și poliția locală. Primarul de Hîjdieni, Valeriu Gîrlă, a răspuns grosolan la întrebările reporterului nordnews.md, replicându-i că poate afla mai multe informații despre cazul dat de la polițistul de sector sau de la procurorii din Glodeni.

Din partea băieților cu trandafiri la butonieră și a fetelor cu roze lângă decolteu nu se aud nici vorbe și nu se văd nici fapte...

În editorialul „Unde au dispărut vioriștii spiritului?”, Anatol Moraru analizează situația la zi de pe scena politică, mai exact postelectorală, din Republica Moldova întrebând: „…unde au dispărut celebrii Nicolae Botgros, Eugeniu Doga și alți vioriști ai spiritului. Or, cei care, convinși de marii artiști ai neamului, au votat pentru PDM sunt acum nedumeriți, întrucât, din partea băieților cu trandafiri la butonieră și a fetelor cu roze lângă decolteu, nu se aud nici vorbe și nu se văd nici fapte.”

Reporterul Victoria Dobândă a publicat un material despre organizarea la Bălți a primului Târg de Florii cu genericul „Dăruiește Dragoste Necondiționată”. Vizitatorii acestui târg, organizat în Piața Vasile Alecsandri, vor putea cumpăra produse hand-made și bucate tradiționale de Paști, iar banii adunați vor fi investiți în crearea unei asociații a mamelor cu copii cu nevoi speciale.

Duminică, 21 aprilie, ziua când în Ucraina va avea loc turul doi al scrutinului prezidențial, echipa Nordnews va oglindi procesul de vot al alegătorilor cu cetățenie ucraineană, care își vor putea exprima opțiunea la Consulatul Ucrainei din Bălți. Subiectele realizate de portalul nostru vor fi preluate și difuzate de o instituție media importantă din Kiev.”

XS
SM
MD
LG