Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent


Invitata de astăzi este Cristina Mogîldea.

Pe Media-azi.md, veți găsi o serie de actualități din domeniul mass-media, începând cu motivele pentru care autoritățile vor să impună restricții la folosirea dronelor, subiect discutat în cea mai nouă ediție a emisiunii Media Azi de jurnalista Anastasia Nani împreună cu invitații săi, Oleg Tofilat, expert internațional în transport și politici publice, și Constantin Vozian, specialist superior la Autoritatea Aeronautică Civilă.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct

Tot aici, puteți afla ce fel de publicație este Reporter on Guard, sosia cu nume englezesc a proiectului de investigații video Reporter de Gardă, produs de jurnaliștii Ziarului de Gardă. Apariția unor clone ale instituțiilor media consacrate nu este o noutate în Moldova, iar experții media ne avertizează că există un risc sporit să fim manipulați prin intermediul lor.

Pe sfârșit de săptămână și de vară, pe portalul Mediacritica.md consumatorii de știri pot combina utilul cu distractivul, testându-și cunoștințele cu două quiz-uri noi. De această dată, întrebările sunt consacrate știrilor false care se strecoară printre cele adevărate, precum și perlelor și declarațiilor incredibile cu care ne-au surprins politicienii.

(Transcriere: Tamara Grejdeanu)

  • 16x9 Image

    Tamara Grejdeanu

    Sunt parte din echipa Europei Libere din 2012 și în cei mai mulți ani de când sunt aici am povestit la radio despre oameni și preocupările lor, am scris despre educație, justiție și drepturile omului. În 2022 am trecut în departamentul digital și alături de cei mai faini colegi, sper că facem o treabă bună la moldova.europalibera.org.

XS
SM
MD
LG