Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent


Invitata de astăzi este Anastasia Nani.

„În această săptămână, urmăriți emisiunea „Media Azi” în care Nadine Gogu discută cu invitata sa, jurnalista Natalia Porubin, despre situația când Consiliul Coordonator al Audiovizualului a atenționat patru posturi de televiziune pentru că nu au respectat dreptul unui copil, presupusă victimă, atunci când au pus pe post un interviu cu tatăl lui, fiindu-i dezvăluită identitatea. Jurnaliștii cred că au procedat corect și că au apărat interesul major al minorului. Cum se explică o astfel de percepție diferită și de ce CCA a văzut acest material în negru, iar jurnaliștii în alb? Aflați răspunsuri la aceste întrebări din emisiune.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link direct

La rubrica „Juristul presei” a portalului Media Azi citiți ce recomandă juristul Centrului pentru Jurnalism Independent reporterilor care se întreabă dacă pot face public secretul adopției.

Tot în această săptămână, am încercat să aflăm cine îi apără pe jurnaliști, după ce în timpul evenimentelor din 26 august garda de corp a primarului de la Orhei, Ilan Șor, a agresat mai mulți reporteri, iar Poliția nu a întreprins nicio măsură pentru a-i proteja. Alte detalii, pe portalul Media Azi.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG