Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 13 septembrie a Ziarului de Gardă citiți un interviu cu pensionarul Mihail Dogotari, care a obținut câștig de cauză la CtEDO, Guvernul R. Moldova fiind obligat să îi achite despăgubiri de aproape 7 mii de euro. Pensionarul a fost internat forțat la Spitalul de Psihiatrie în urma incidentului din 2014, când acesta a lovit-o peste față pe Valentina Buliga, ex-ministră a muncii, protecției sociale și familiei.

Tot mâine citiți și continuarea investigației care scoate la iveală schema frauduloasă prin care în ultimii 5 ani, cu implicarea unor avocați, executori judecătorești, judecători, oameni de afaceri și diverși funcționari, municipiul Chișinău a fost deposedat de peste 30 de loturi de teren, cu o valoare de piață de circa 100 de milioane de euro.

În aceeași ediție aflați ce presupune învățământul gratuit în R. Moldova și câți bani revin unui elev pe zi într-o școală de stat comparativ cu una privată. La rubrica „Actual”, ZdG aduce detalii despre accidentul rutier în care a fost implicat șefulstatului, Igor Dodon.”

XS
SM
MD
LG