Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„Joi, în Ziarul de Gardă, aflați cum încercările repetate ale lui Ilan Șor de a deschide benzinării duty-free, au devenit realitate după ce amendamentul propus de un deputat „neafiliat”, a fost votat în legislativ în lipsa unei expertize anticorupție, în lipsa dezbaterilor în plenul Parlamentului și în lipsa unui aviz al Guvernului. Ca tabloul să fie complet, legea a fost promulgată de președintele Igor Dodon fără ca acesta să-i cunoască esența.

Tot mâine, publicăm ultimul episod din seria de articole despre schema prin care primăria municipiului Chișinău a fost deposedată de zeci de terenuri care valorau peste 100 de milioane de lei. De asemenea, din ziarul de joi, aflați care sunt ultimele evoluții din dosarul penal în care figurează cea mai mare companie imobiliară din R. Moldova, dar și ce modificări au avut loc la nivelul proprietarilor acestei afaceri.

În paginile EXCLUSIV găsiți un interviu cu epidemiologul Nicolae Furtună, care vorbește despre vaccinare versus nevaccinare și despre cine trebuie să-și asume urmările refuzului vaccinării copiilor.”

[Transcriere: Alla Ceapai].

XS
SM
MD
LG