Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Moldova, newspapers
Moldova, newspapers

Invitata serii este Maria Șveț.

„În ediția din 25 octombrie a Ziarului de Gardă citiți un interviu exclusiv cu Victor Munteanu, avocatul fostului premier Vlad Filat, condamnat la nouă ani de închisoare. Aflați detalii despre ședințele de judecată - a fost sau nu abordat subiectul miliardului în cadrul acestora, ce prevăd cele două cereri depuse la CtEDO, dar și de ce Vlad Filat nu a fost audiat în calitate de martor în dosarul miliardului dispărut.

Joi vă așteaptă și un reportaj special de la testul „Bereta Neagră” susținut în fiecare an de angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”.

În paginile ziarului de mâine găsiți informații noi despre dosarul penal în care sunt vizați un procuror, un absolvent al Institutului Național al Justiției, un judecător, numit în funcție acum un an, și un avocat, fost procuror în Procuratura Orhei. Procurorul și judecătorul ar fi pretins, prin intermediul avocatului, 3, respectiv, 2 mii de euro pentru a recalifica faptele unui inculpat învinuit de punerea în circulație a drogurilor.

Tot mâine aflați cum reacționează cetățenii R. Moldova atunci când sunt rugați să scandeze lozinci false și să participe la proteste organizate în schimbul unor produse alimentare. Coruperea alegătorilor este o încălcare gravă a legislației R. Moldova, iar în unele cazuri poate fi pedepsită cu închisoare de până la cinci ani.

Aflați care este portretul victimelor manipulării și de către cine consideră oamenii că sunt cel mai des manipulați.”

[Transcriere: Alla Ceapai].

XS
SM
MD
LG