Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Diana Gaţcan.

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă, citiţi cum au motivat judecătorii de la Curtea de Apel nevinovăţia ex-deputatului Constantin Ţuţu în dosarul crimei din Codrii Orheiului. Judecătorii Curţii de Apel Chişinău susţin că fostul deputat Constantin Ţuţu a fost doar un martor al evenimentelor din 28 aprilie 2012, atunci când Alexei Veretca,a fost omorât într-un schimb de focuri, iar prietenul său, Iurie Matcovschi a fost rănit.

Tot în numărul de mâine, citiți cum vor fi repartizate fotoliile deputaţilor în noul Parlament European, după alegerile europarlamentare care au avut loc săptămâna trecută.

În același număr, găsiți și detalii din dosarul procurorului Lilian Cociu. La 27 mai urma să se decidă dacă acuzatorul de stat şi poliţistul, judecaţi pentru tragerea cu bună-ştiinţă la răspundere penală a unei persoane nevinovate şi falsificarea unor acte procesuale sunt sau nu vinovaţi. Magistratul însă, repetat, a evitat să pronunţe sentinţa şi a anunţat că este necesar, pentru a doua oară în ultimele luni, de reluat cercetarea judecătorească.

La rubrica „Actual” găsiţi un articol despre cum a ajuns la închisoare cel mai influent politician din România, Liviu Dragnea, iar interviul din această săptămână a fost realizat cu Mihaela Eşanu, viitoare studentă la Harvard.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG