Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct


„În ediția de joi a Ziarului de Gardă puteți afla detalii despre evenimentul de duminica trecută organizat de Partidul Democrat, la care au participat câteva mii de tineri, adepți ai partidului de guvernare, dar și mai mulți președinți de raioane cu mașinile de serviciu.

„Ceea ce astăzi se numește clasa 12-B, peste 3 luni va deveni diasporă”. La rubrica Exclusiv, am discutat cu tânărul Ion Bulgac, liceanul de la „Ion Creangă” a cărui discurs de la ultimul sunet a emoționat o țară întreagă.

În ediția de mâine găsiți și un articol despre cum funcționează justiția din R. Moldova. Am analizat trei dosare penale care au la bază particularități similare. Judecătorii însă, în toate cele trei cazuri au aplicat pedepse diferite.

Tot joi citiți un articol despre cum s-a desfășurat primul examen de bacalaureat la limba română pentru liceenii din școlile cu predare în rusă. Într-un alt articol, am abordat un subiect care încă este discutat puțin în R. Moldova: bullying-ul - singur într-o lume plină de oameni.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG