Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 27 iunie a Ziarului de Gardă aflați cum explică mai mulți procurori din Republica Moldova donațiile de zeci de mii de euro pe care le-au primit de la părinți și rude în 2018 și citiți detalii despre judecătorii înlăturați temporar din funcții, printre care se numără și președintele Curții Supreme de Justiție, Ion Druță.

Pentru paginile Exclusiv am pregătit un interviu cu prim-ministra Maia Sandu, care vorbește despre planurile noii guvernări, dar și despre provocările cărora va trebui Republica Moldova să le facă față în următoarea perioadă.

De asemenea, ziarul de joi vă prezintă istoria unui fost copil al străzii care acum are o familie frumoasă și o afacere de succes și care nu a uitat de centrul de plasament în care a crescut, vizitându-l periodic.

În cele 24 de pagini de ziar găsiți și alte articole pe teme de interes public cum ar fi colectarea deșeurilor, iluminatul stradal sau donațiile de sânge. Nu vor lipsi articolele din diasporă, dar și editorialele celor mai experimentați jurnaliști ai Ziarului de Gardă.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG