Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitatul de astăzi este Anatolie Eșanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:40 0:00
Link direct„În ediția din 19 septembrie a Ziarului de Gardă găsiți un supliment special, dedicat împlinirii a 100 de zile de la învestirea Guvernului condus de Maia Sandu. Aflați cum caracterizează miniștrii, liderii fracțiunilor parlamentare, analiștii politici, dar și oamenii simpli primele 100 de zile ale guvernării actuale și care sunt reușitele și nereușitele acesteia.

De asemenea, cititorii vor avea ocazia să afle care au fost cele mai importante dosare pornite de Procuratura Generală în ultimele 100 de zile, unul dintre ele soldat cu reținerea deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolova de la Partidul Șor.

Ziarul de mâine aduce detalii noi și din dosarele judecătorilor implicați în așa-numitul Laundromat. La trei ani de la reținerea a 16 magistrați, învinuiți de pronunțarea cu bună știință a unor hotărâri contrare legii în dosarul spălării a aproximativ 20 de miliarde de dolari prin intermediul instanțelor de judecată din R. Moldova, dosarele acestora se perindă de la o instanță la alta, fără să fie emise sentințe.


„Jurnalul morții unui înger”, este titlul unui text răvășitor scris de Iulia Lis, bunica fetiței decedate la 12 februarie 2019, la Spitalul din Rezina, din motive neelucidate încă.

Tot în paginile ziarului găsiți un articol explicativ despre firmele offshore, o cronică a celor mai importante știri din ultimele zile, dar și crâmpeie din discursul ambasadorului SUA ținut în fața studenților Facultății de Drept a Universității de Stat din Moldova. Diplomatul le-a vorbit studenților despre reforma justiției, transparență, dar și despre relațiile țării pe care o reprezintă cu fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.”

XS
SM
MD
LG