Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Innvitata este Diana Gaţcan de la Ziarul de Gardă.

„În ediția din 28 noiembrie a Ziarului de Gardă găsiți un articol intitulat „Cine a oprit JOCUL?” în care veți putea citi despre situația în care s-a pomenit Ansamblul Național Academic de Dansuri Populare „Joc”, care a rămas cu doar vreo opt din cei peste 60 de dansatori care activau pe timpul lui Vladimir Curbet.

Tot în numărul de joi citiți detalii despre dosarul în care figurează judecătorul Curții Supreme de Justiție, Oleg Sternioală, cercetat pentru spălare de bani și despre care Ziarul de Gardă a scris acum trei ani că acesta locuiește într-un imobil de lux, nedeclarat, înregistrat pe numele părinților săi pensionari. Cel de-al doilea Dosar din Ziarul de Gardă este despre procurorul Nicolae Chitoroagă, învinuit de îmbogățire ilicită și care și-a petrecut ultimele zile după gratii.

Ediția de joi conține și un articol despre acuzațiile care i se aduc fostului lider al PDM, Vladimir Plahotniuc, dar și cum odată cu disparația acestuia și-a încetat activitatea și fundația „Edelweiss”, care promova indirect imaginea partidului.

ZdG a discutat cu mai multe femei care, fie lucrează în sistemul judiciar, fie s-au intersectat cu acest sistem din R. Moldova, despre felul în care sunt văzute și analizate corpul și comportamentul lor, dar și despre cum sunt perpetuate stereotipurile existente în R. Moldova cu privire la femei. Răspunsurile acestora le găsiți în articolul „Corpul feminin, justiția-masculină”.

Interviul din această săptămână a fost realizat cu actorul Boris Cremene, cu care am discutat despre politică, cultură și artă, și pe care l-am întrebat ce rol i-ar da să joace președintelui Dodon în cazul în care ar monta un spectacol cu participarea acestuia.”

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG