Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Diana Gaţcan.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct„În ediția de joi, 12 martie, a Ziarului de Gardă, citiți o anchetă despre fiul unui procuror șef care a împrumutat, fără a întoarce, zeci de mii de euro, dolari și lei moldovenești. Tot el a cerut și a primit bani după ce a promis unele facilități mai multor persoane pe care s-a oferit să le ajute, făcând referire, inclusiv, la relațiile pe care le are. În timp ce instanța a eliberat mai multe ordonanțe de încasare a banilor, procurorii care au examinat plângerile nu au descoperit elemente penale în acțiunile fiului colegului lor.

La rubrica reporter special găsiți un text din circumscripția Hâncești, acolo unde în această duminică vor avea loc alegeri parlamentare noi. Unii oameni ne-au spus că sunt dezamăgiți și nu vor merge la vot, iar cei care s-ar fi ales cu pomeni electorale declară că au făcut deja alegerea.

Totodată, în contextul în care la 13 martie este marcată Ziua Mondială a Somnului, interviul din această săptămână este cu neurologul Adrian Lupușor, care ne-a dat sfaturi despre cum putem dormi mai bine. Iar pentru că numărul cazurilor de coronavirus la nivel mondial se arată în creștere, în pagina „Diaspora” găsiți opiniile mai multor cetățeni ai R. Moldova de peste hotare despre situația din țările în care se află acum și măsurile întreprinse de autorități.”

XS
SM
MD
LG