Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata este Marina Ciobanu de la Ziarul de Gardă.

„În ediția din 4 iunie a Ziarului de Gardă citiți despre CV-ul și averea lui Bogdan Țîrdea, deputatul politolog cu mașini scumpe și casă în capitală, dar cu venituri oficiale de numai câteva mii de lei pe lună.

Mâine, aflați ultimele detalii despre cazul Andrei Braguța, bărbatul de 32 de ani decedat în august 2017, după ce a fost bătut cu cruzime în Izolatorul de detenție preventivă din Chișinău.

Tot joi, găsiți detalii despre dosarul „Gemeni” după ce statul a refuzat executarea integrală a hotărârii Curții Europene a Drepturilor Omului din februarie 2020.

La rubrica „Clinica juridică” a Ziarului de Gardă aflați cum pot fi sesizate cazurile de discriminare în anunțurile de angajare, iar la pagina Educație citiți despre necesitatea reformării învățământului superior din Republica Moldova.

În contextul Zilei Mondiale a Mediului, Ziarul de Gardă vă propune două dialoguri cu Gabriela Isac și Margareta Cartiră, reprezentante ale unui ONG de profil, despre primii lor pași în conștientizarea problemei privind protecția mediului, despre ce a schimbat pandemia în materie de ecologie, dar și despre modul în care putem contribui individual și comunitar la curățarea zonelor în care locuim.”

XS
SM
MD
LG