Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Nicoleta Braghiş.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:27 0:00
Link direct„Ediția de joi, 30 iulie, este aniversară. Ziarul de Gardă a ajuns la 16 ani, iar cu această ocazie am adunat mesaje de la cititorii noștri de acasă și din diasporă, dar și de la membrii redacției. Vă povestim mâine cine sunt cei mai fideli finanțatori ai noștri, dar și despre strategia noastră de publicitate.

Aflați de asemenea care sunt așteptările și obstacolele tinerilor de 16 ani și citiți un interviu cu un elev care îl provoacă la o partidă de șah pe președintele Republicii Moldova.

Am pregătit un material complex despre judecătorii care au câștigat marți funcții de conducere în cadrul mai multor instanțe din țară și o investigație despre cum Vladimir Plahotniuc a fost beneficiar direct al unor companii care au primit în ultimii ani zeci de milioane de dolari de la Metalferos. Nici banii, nici firmele nu erau declarate. Dosarul penal în care se examinează aceste circumstanțe duc și spre urmele unui deputat din actuala coaliție majoritară din parlament, dar rămâne pe masa procurorilor de mai bine de opt luni.

La rubrica „Realitatea” vă relatăm despre cum tot mai multe instituții de stat sunt reticente în a ne oferi informații și ne cer solicitări în scris la întrebări simple. Vă mulțumim că ne sunteți alături deja de 16 ani!”

XS
SM
MD
LG