Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Diana Gațcan.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:29 0:00
Link direct

În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre voluntariatul pe bani și donațiile care nu ajung la destinație. Ziarul de Gardă a urmărit activitatea mai multor persoane care se prezintă ca fiind voluntari ai Asociației „Moldova Mea”, condusă de activistul Fiodor Ghelici, și care îndeamnă oamenii să doneze pentru mai multe familii ale căror copii au probleme de sănătate. Am constatat însă că familiile a căror istorii sensibilizează oamenii și îi fac să doneze nu au mai primit de ani buni ajutor din partea asociației conduse de Ghelici, în timp ce unele persoane pentru care se colectează bani deja au decedat.

La rubrica „Clinica Juridică” a Ziarului de Gardă, de această dată, vă spunem cât costă pașaportul copilului minor, cum se perfectează și care sunt categoriile de persoane care beneficiază de înlesniri în acest sens.

În paginile „Reporter Special” veți putea citi un reportaj despre agricultorii care cer sprijinul imediat al autorităților pentru a putea face față crizei în care s-au pomenit din cauza secetei și care, în contextul inacțiunii conducerii, au decis să protesteze prin blocarea unor trasee.

Tot în ziarul de joi, vă spunem câți angajați ai sistemului medical, care au fost infectați cu noul tip de coronavirus, au beneficiat de cei 16 mii de lei promiși de către autorități.

Interviul din această săptămână a fost realizat cu Pavel Cuzuioc, regizor al documentarului „Așteptați răspunsul operatorului”, un film despre oamenii din patru țări: Moldova, Ucraina, România și Bulgaria, care repară defecțiunile de comunicare de la rețeaua de telefonie sau internet.

XS
SM
MD
LG