Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Diana Gațcan.

„În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți un articol despre complexul sportiv „Chișinău Arena”, care urma să fie dat în exploatare încă în toamna anului trecut, așa cum promitea unul dintre inițiatorii și promotorii proiectului, politicianul Andrian Candu. Terenurile de sport din cadrul Arenei nu pot găzdui evenimente, iar complexul nu poate fi dat în exploatare, chiar dacă lucrările de construcție au fost finalizate, iar echipamentele necesare pentru buna funcționare au fost instalate. În timp ce Arena este nefuncțională, statul s-a trezit cu câteva probleme care nu au fost luate în calcul la etapa inițierii proiectului, iar acum, pentru a fi rezolvate, e nevoie de investiții suplimentare: arena nu are construite drumuri de acces, iar unele terenuri adiacente complexului sportiv, pe unde urmează să fie făcute căi de acces, sunt în proprietate privată.

Tot în noul număr, la rubrica „Actual”, găsiți un text despre „masa de sărbătoare”, cu mire și cu mireasă, organizată de familia premierului Chicu, în perioada când nunțile sunt interzise. Iar în paginile „Reporter special” citiți trei istorii despre droguri, închisoare și reabilitare.

Interviul din această săptămână a fost realizat cu Valentina Casian, primara municipiului Strășeni, care se află în această funcție pentru cel de-al treilea mandat. În interviul acordat ZdG, Valentina Casian, care așa și nu a aderat la vreun partid de când este în această funcție, a vorbit despre dificultatea de accedere la resurse financiare de la autoritățile centrale, lupta cu corupția și relația cu cetățenii care au ales-o în fruntea municipalității, votând pentru ea în proporție de 80%.

Noua ediție de joi cuprinde și un articol despre femeile care se ambiționează să facă agricultură în R. Moldova, iar la Clinica Juridică a Ziarului de Gardă aflați ce trebuie să știe persoanele care dau sau iau în locațiune un bun imobil.”

XS
SM
MD
LG