Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Cristina Dulea de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:30 0:00
Link direct

În ediția de joi, 29 octombrie a Ziarului de Gardă găsiți un interviu cu președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil, din care aflați câți bani ne costă scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. În interviu, președintele CEC menționează că scopul primordial al Comisiei Electorale Centrale (CEC) este să asigure un proces electoral sigur din punct de vedere sanitar, astfel încât scrutinul să nu se transforme în unul de răspândire a infecției de COVID-19.

În ajunul scrutinului prezidențial, ZdG a adresat opt întrebări, aceleași ca și conținut, candidaților electorali Maia Sandu, Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi, iar în ediția de joi, a ZdG, am publicat răspunsurile a doi candidați, Maia Sandu și Andrei Năstase, și nerăspunsurile altor doi, Igor Dodon și Renato Usatîi.

Tot în următorul număr de ziar găsiți un articol complex despre cei cinci judecători vizați în dosarul „Spălătoria rusească” care au revenit, oficial, în funcții după patru ani de la suspendare.

Tot joi, în ZdG, aflați care sunt decizii finale în 19 din cele 38 de dosare prezumate a fi instrumentate pe motive politice.

În noua ediție de ziar, la rubrica „Clinica Juridică a ZdG”, de această dată, explicăm cum trebuie să procedăm în cazul în care măsurile de prevenție împotriva COVID-19 nu se respectă.

Reportajul special din această săptămână a fost dedicat locuitorilor din Sărata Galbenă, o localitate din raionul Hâncești. Aici, deși au mai rămas zile numărate până la alegeri, o bună parte dintre oameni sunt indeciși în privința candidatului pentru care-și vor da votul.

XS
SM
MD
LG