Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii este Daniela Calmîş.

„În numărul de joi al Ziarului de Gardă, aflați despre cum într-o localitate din raionul Hîncești, programul „Drumuri bune pentru Moldova”, redenumit în acest an de socialiști în „Drumuri bune pentru toți” s-a transformat, în „Drumuri bune pentru primar”, renunțându-se la construcția unor segmente importante de drum, în favoarea drumului care trece prin fața porții primarului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:46 0:00
Link direct

Tot pentru numărul de mâine, Ziarul de Gardă a analizat donațiile de milioane care au fost virate în conturile pretendenților la fotoliul de președinte în campania electorală. Astfel, a constat că în timp ce unii candidați au primit finanțare, în mare parte, de la membrii de partid care i-au promovat în această funcție, alții au fost susținuți financiar de către șomeri și pensionari. Totodată printre sponsorii candidaților se găsesc persoane care susțin că nu au donat niciun leu pentru vreun concurent electoral sau invocă faptul că au scos din buzunar sume mai mici decât cele care se găsesc în rapoartele financiare la Comisia Electorală Centrală.

Mâine citiți un reportaj despre cum a decurs procesul de votare în satul Varnița, din raionul Anenii Noi, unde au avut loc altercații între veteranii războiului de pe Nistru și alegătorii veniți din regiunea transnistreană.

În acest număr, la clinica juridică aflați despre criteriile și condițiile în baza cărora se stabilește gradul de dizabilitate al persoanei, dar și ce trebuie să facă aceasta, dacă nu este de acord cu decizia comisiei de acordare a acestui grad.

În următorul număr găsiți un material despre mobilizarea diasporei din primul tur al alegerilor prezidențiale, înregistrând astfel un nou record. Vedeți relatările eroilor de peste hotare și aflați despre ce urmează în cel de-al doilea tur al scrutinului.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG