Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Daniela Calmîș.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:43 0:00
Link direct

„În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre cum funcționa schema de sustragere a banilor în care au căzut plasă mai mulți deținători de carduri bancare. Totodată, aflați cine sunt cei care au pus la cale această rețea, dar și despre reținerile recente legate de această schemă, care vizează doi deținuți și un șef de penitenciar.

La rubrica „Exclusiv” găsiți un interviu cu medicul epidemiolog Alexei Ceban despre campania de vaccinare anti-Covid-19, din care aflați despre când va începe aceasta în R. Moldova, care sunt grupurile țintă și când va fi administrat vaccinul populației generale. Totodată, în material citiți și despre cum a fost posibilă dezvoltarea vaccinurilor într-un termen atât de scurt, dar și despre reacțiile adverse ale acestora.

În paginile „Reporter special” găsiți un material despre „sindromul Italia” – drama a mii de femei din R. Moldova care au ales calea străinătății, pentru a-și putea întreține familiile. Din articolul de joi, aflați despre cum a influențat pandemia de coronavirus viața acestor femei, a căror depresie a devenit un fenomen studiat de specialiștii în domeniu, întrucât atinge cote îngrijorătoare.

Totodată, în numărul de joi găsiți o anchetă despre situația aprovizionării cu apă a regiunii Crimeea, anexată de Rusia, care se înrăutățește pe zi ce trece, iar cele mai mari orașe ale peninsulei, în special Simferopol, Ialta și Bahcisarai, primesc doar apă rece conform unui program: câteva ore dimineața și seara.

În paginile Ziarului de Gardă găsiți și un sondaj despre posibilitatea declanșării alegerilor parlamentare anticipate din care aflați dacă deputații își doresc sau nu acest lucru.

La Clinica Juridică aflați despre cui i se acordă și cum se calculează pensia de urmaș.”

XS
SM
MD
LG