Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata de astăzi este Corina Şeremet.

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

„În ediția de joi, 4 martie, a Ziarului de Gardă citiți despre interesele de milioane din culisele investițiilor japoneze din agricultură. Am analizat o serie de e-mailuri oficiale dintre fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și fostul ambasador al R. Moldova în Japonia. Acestea scot la iveală interesele de milioane din jurul contractului de consultanță pentru implementarea creditului japonez în valoare de 18,7 milioane de dolari, semnat de autorități la mijlocul lunii februarie.

În paginile ziarului de mâine aflați și cum reacționează cetățenii care trec prin punctul de trecere a frontierei Leușeni atunci când li se adresează întrebări despre corupție. ZdG a vizitat cel mai tranzitat post vamal din R. Moldova și a discutat cu oamenii la acest subiect.

Tot mâine prezentăm un ghid pentru guvernanți. Mai multe lidere ale grupurilor de femei vulnerabile au explicat ce trebuie să le ofere autoritățile femeilor pe lângă cuvintele înălțătoare și florile virtuale pe care le dăruiesc de opt martie.

La rubrica Reporter Special citiți un articol despre primii pași de combatere a precarității menstruale. Aici explicăm importanța informării și prezentăm exemplele altor țări care au decis să lupte cu situațiile în care persoanele cu venituri mici nu își pot permite ori nu au acces la produse adecvate de igienă pentru menstruație.

Acestea, dar și alte subiecte vor fi abordate mâine în Ziarul de Gardă.

XS
SM
MD
LG