Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Moldova - “Freedom of the Press Week”, generic, Chisinau
Moldova - “Freedom of the Press Week”, generic, Chisinau

Invitată este Maria Șveț.

„Joi, în ediția tipărită a ZdG, aflați detalii noi despre cine a transportat votanții transnistreni, în mod organizat, la secțiile de votare, în ziua alegerilor. O parte din vehiculele cu care aceștia au venit au fost închiriate de la câteva firme din R. Moldova, inclusiv fiind implicată o firmă din stânga Nistrului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:04 0:00
Link direct


În paginile EXCLUSIV citiți un interviu cu Tamara Curtescu-Marinciuc, președinta Centrului „ICAR” pentru copiii dotați cu aptitudini în matematică.

Tot mâine aflați detalii noi din dosarul mitei de 1,5 milioane de lei pentru doi procurori și trei polițiști. Materialele dosarului arată că procurorii și polițiștii ar fi estorcat de la oamenii de afaceri pe care-i investigau într-o cauză penală aflată în gestiunea lor, inclusiv banii pe care i-au ridicat de la suspecți în urma perchezițiilor.

În același număr aflați ce cred cetățenii ucraineni despre candidații la alegerile prezidențiale din Ucraina. Reporterul ZdG, aflat într-o deplasare la Odessa, a aflat ce așteptări au oamenii, dar și care sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă Ucraina.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG