Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata este Marina Ciobanu.

„În ediția de joi, 23 ianuarie, a Ziarului de Gardă aflați poveștile unor bătrâni pe care băncile țărănești i-au lăsat fără bani de înmormântare, istorii care ilustrează experiența tristă prin care au trecut zeci de oameni din localitățile din țară și care continuă și astăzi prin nesfârșite dosare și litigii în instanță.

Un ziar în fiecare seară 22 ianuarie
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:03 0:00
Link direct

În ajunul Zilei Educației, citiți un articol detaliat despre deficitul de profesori din școlile din Republica Moldova, despre cum doar jumătate din numărul total de școli primare sunt dotate cu punct medical, dar și despre alte statistici (îngrijorătoare).

La pagina Exclusiv, veți putea citi despre povestea unui primar din Cahul. În ziarul de mâine veți putea descoperi o rubrică nouă, „Impact”. Aici veți putea găsi reacții la nivel înalt după investigația „vacanțele de lux ale președintelui”, care a fost publicată în primul număr al ZdG din 2020.

La fel, reporterii Ziarului de Gardă prezintă și cronica celor mai importante evenimente ale săptămânii, pe care o veți putea găsi tot în ziarul de joi.”

XS
SM
MD
LG