Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Moldova, Un ziar în fiecare seară
Moldova, Un ziar în fiecare seară

Invitata este Marina Ciobanu de la Ziarul de Gardă:

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct



„În ediția de mâine, 13 februarie, a Ziarului de Gardă citiți despre cum funcționează justiția în cazurile accidentelor rutiere cauzate de șoferi în stare de ebrietate, ce pedepse prevede legislația și cât de eficient luptă statul împotriva fenomenului care anual ia viața a sute de persoane.

În Ziarul de Gardă de mâine găsiți povestea lui Victor Gârbu, tânărul care a fost diagnosticat cu cancer la vârsta de 7 ani și care a reușit să învingă maladia după 17 ani de luptă.

În ajun de Ziua Îndrăgostiților, la rubrica Exclusiv găsiți un interviu cu sexologa Natalia Pavalachi despre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă cuplurile atunci când vin la consultații, despre momentul din care ar trebui să înceapă educația sexuală a tinerilor, dar și despre importanța comunicării în relațiile interumane.

Tot mâine citiți și despre cum reușește să supraviețuiască o familie formată din șase membri din satul Soloceni, Rezina, care își duce traiul doar din pensia de invaliditate a capului familiei și din alocația copiilor.”

XS
SM
MD
LG