Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Nicoleta Braghiş de la Ziarul de Gardă

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:12 0:00
Link direct„În ediția de joi, 20 februarie, a Ziarului de Gardă aflați cum s-a transformat într-un adevărat coșmar viața locatarilor unui bloc din capitală, după ce unul dintre apartamente a devenit un cuib de consumatori de droguri.

La rubrica „Exclusiv” citiți un interviu cu procurorul general al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, despre soarta dosarelor de rezonanță deschise în ultimul an, plecările din sistem ale unor procurori care gestionau aceste dosare, dar și despre relațiile pe care le are cu Veaceslav Platon sau Ilan Șor.

În ziarul de mâine citiți un articol despre modul în care funcționează piața maternității de substituție în Ucraina și găsiți un articol despre Vitalie Rusu, actorul crescut între deportări și foamete.

Tot în ediția de joi a ziarului citiți scrisorile deschise expediate de Victor Cazacu din Orhei și Valentina Sturza, președinta Asociației Foștilor Deportați și Deținuți Politici din Moldova.

De asemenea, aflați de la un etnograf care sunt tradițiile și obiceiurile ce se respectau pe vremuri în ziua de Dragobete.”

XS
SM
MD
LG