Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Marina Ciobanu de la Ziarul de Gardă

În ediția de joi, 7 mai, a Ziarului de Gardă citiți cum un proxenet condamnat la două decenii de închisoare a reușit să iasă din detenție înainte de termen și aflați mărturiile unei femei traficate de către acesta, care a decis să vorbească despre chinurile prin care a trecut, fiind răpită la vârsta de 14 ani și forțată să se prostitueze.

Un ziar în fiecare seară: ZIarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:19 0:00
Link directJoi citiți în Ziarul de Gardă despre două feluri de a ieși din carantină și despre medicii din România care au venit să ofere o mână de ajutor Republicii moldova în lupta cu Covid-19. Tot mâine aflați de la juristul Ziarului de Gardă care sunt drepturile salariaților în perioada stării de urgență.

Joi, găsiți informații despre pensiile deputaților în anul 2019 și aflați detalii din culisele Consiliului Superior al Magistraturii, ai cărui membri dau nume și spun cine sunt „factorii politici” care au fost la sediul instituției și le-au cerut demisia.

Joi citiți în Ziarul de Gardă și un interviu cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, testat pozitiv la Covid-19, despre circumstanțele în care a fost contaminat, despre angajații diagnosticați cu acest virus, despre amenzile aplicate de polițiști și anulate de instanțele de judecată.

XS
SM
MD
LG