Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Marina Ciobanu de la Ziarul de Gardă.

În ediția din 25 iunie Ziarul de Gardă schițează portretul unui director adjunct al Administrației Naționale a Penitenciarelor, care trăiește în casa mamei pensionare, primește donații de zeci de mii de euro de la rude și figurează într-un dosar pierdut de Moldova la CtEDO.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

Cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, marcată în Moldova în a treia duminică a lunii iunie, Ziarul de Gardă aduce un reportaj din două spitale în care sunt tratați pacienți diagnosticați cu Covid-19.

Mâine citiți un interviu cu Victoria Morozov, o tânără din R. Moldova aflată acum în SUA, care a fondat o Asociație care se îngrijește să pună pe picioare familiile aflate în dificultate, astfel încât, ulterior, acestea să devină autosuficiente, iar copiii care fac parte din ele să-și poată construi un viitor prosper.

În același ziar aflați cum s-a încheiat anul școlar pentru elevii care și-au făcut lecțiile prin telefon sau ce înseamnă în Moldova studii la distanță fără tehnica necesară.

La rubrica Clinica juridică a Ziarului de Gardă vă spunem care este procedura de adopție în Republica Moldova și ce trebuie să știe persoanele care vor să înfieze un copil.

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG