Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Diana Gaţcan de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:41 0:00
Link direct

În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți un articol despre Casa de Cultură din comuna Gotești, raionul Cantemir, pentru reparația căreia au fost alocate și cheltuite, în ultimii doi ani, circa 14 milioane de lei. Deși banii nu mai sunt, edificiul rămâne într-o stare deplorabilă și lasă în urma sa dosare penale, corupție și interese. Ziarul de Gardă a reușit să consulte și o înregistrare audio în care reprezentanții agentului economic recunosc, deschis, că au oferit mită fostului primar al satului.

La rubrica „Exclusiv” veți găsi un text despre unul dintre cele mai discutate subiecte din societate, și anume pandemia și vaccinul anti-Covid. Ziarul de Gardă a solicitat opiniile reprezentanților diferitor culte religioase, dar și ale unui expert în sănătate publică, despre cum putem depăși pandemia și cum ne pregătim de campania de vaccinare. Am considerat important să dezbatem acest subiect cu fețele bisericești, reieșind din faptul că, în R. Moldova, cetățenii au cea mai mare încredere în Biserică.

La același subiect citiți și un articol despre experiențele migranților moldoveni care au reușit să se vaccineze împotriva Covid-19 și care ne-au povestit cum au trecut prin acest proces și cum se desfășoară campania în țările în care sunt.

În paginile „Reporter Special” v-am pregătit o cronologie legată de revenirea opozantului rus Alexei Navalnîi în Federația Rusă, iar la „Clinica juridică” vă spunem ce trebuie să știți despre indemnizația lunară pentru îngrijirea copilului pentru persoanele neasigurate.

XS
SM
MD
LG