Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Cristina Dulea de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:16 0:00
Link direct

„În ediția de joi, 4 februarie, a Ziarului de Gardă, citiți un articol explicit despre indemnizațiile anuale de sute de mii de lei ale funcționarilor din cadrul Agenției Proprietății Publice. În ziarul de joi găsiți și un articol despre publicitatea politică în campania electorală versus mass-media.

Tot în următorul număr de ziar veți citi un articol despre cum putem să ne formăm imunitate față de dezinformarea în legătură cu unul dintre cele mai discutate procese din lume – vaccinarea anti-Covid.

În ziarul de joi publicăm un interviu cu Ion Cazacu, inginer mecanic, pasionat de agricultură. Inginerul pasionat de agricultură ne-a povestit în detalii ce înseamnă grădinăritul ecologic.

În noua ediție de ziar, la rubrica „Clinica Juridică a ZdG”, de această dată, explicăm ce înseamnă indemnizația paternală, cum se stabilește și care este mărimea acesteia.

Pentru că pe 4 februarie este marcată ziua Ziua Mondială a Luptei împotriva cancerului, reportajul special din această săptămână a fost dedicat poveștilor despre curajul și rezistența mamelor copiilor diagnosticați cu cancer.

Ziarul de Gardă de joi prezintă și o sinteză a celor mai importante evenimente care au avut loc în ultimele șapte zile.”

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG