Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Diana Severin de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:35 0:00
Link direct

„În ediția din 10 februarie a Ziarului de Gardă veți citi o anchetă despre mai multe companii cu interese economice în municipiul Chișinău, unele aflate în litigii cu autoritățile municipale, care au finanțat reparația unor obiective publice amplasate în capitală. Printre ele, câteva companii de construcții implicate în scandaluri imobiliare și o firmă care, în perioada în care sponsoriza lucrări în folosul Primăriei Chișinău, efectua simultan lucrări de milioane în capitală, pe bani publici, iar o altă companie cu același beneficiar câștiga două licitații în valoare de 17 milioane de lei.

Tot mâine veți putea găsi un articol despre falsurile despre COVID-19. Ziarul de Gardă analizat zeci de profiluri ale persoanelor care comentează activ și promovează mesaje împotriva vaccinului anti-Covid, dar și de negare a gravității bolii provocate de virusul SARS-Cov-2. Printre profilurile unor oameni reali care sunt sceptici în privința vaccinului, dar și a pericolului reprezentat de Covid-19, am găsit și zeci de profiluri false, cu poze copiate de la alte persoane sau care au ca poză de profil flori, căței sau pisici. Cum au reacționat oamenii din spatele acestor profiluri false atunci când i-am sunat, aflați mâine din Ziarul de Gardă.

În paginile „Reporter Special” veți putea citi un reportaj realizat cu oamenii de la țară despre care sunt preocupările lor, dar și ce prognoze fac referitoare la viitorul politic al R. Moldova. Am încercat să obținem răspunsuri la câteva întrebări, printre care: Dacă va fi sau nu votat Guvernul Gavriliţa și dacă vom avea sau nu alegeri parlamentare anticipate?

Interviul din această săptămână a fost realizat cu fotograful și omul de afaceri Aurel Cepoi. ZdG l-a întrebat pe fotograf despre călătorii, despre cum se prinde la cameră un moment bun și despre ce ne dă speranță să mergem mai departe în aceste vremuri.”

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG