Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Victoria Borodin de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

„În numărul din 11 martie al ZdG, aflați, în cadrul unei anchete, detalii despre neregulile care au dus la falimentul Căii Ferate, entitate ai cărei angajați își tot reclamă de câteva luni plățile salariale.

La un an de când a fost atestat primul caz pozitiv de COVID-19 în R. Moldova, citiți un reportaj de la Institutul de Medicină Urgentă, despre ce s-a schimbat, între timp, în activitatea medicilor, cum trec peste trauma pierderii colegilor și pacienților, de ce aleg să se vaccineze și ce părere au despre modul în care a fost gestionată pandemia în R. Moldova.

Tot mâine, puteți citi în ZdG un interviu cu părintele Andrei Rusu, de la Biserica „Sf. Dumitru”, în care povestește despre cum a ajuns în secția COVID a Spitalului Clinic Republican, despre internarea la Terapia Intensivă și cum aceasta i-a schimbat percepțiile asupra vieții, despre ce l-a ajutat să reziste, în tot acest timp, și problemele de care se plâng în această perioadă enoriașii.

De asemenea, în acest număr vedeți cum dezvăluirile ZdG au determinat organele de justiție să se autosesizeze în două cazuri. Iar la rubrica „Clinica Juridică”, aflați despre cine și în ce condiții poate beneficia de indemnizația unică pentru personalul decedat în lupta cu COVID-19.

Totodată, citiți în acest număr despre cum au apărut iurte într-o localitate din Călărași și cum un moldovean stabilit în SUA a ajuns să lucreze pentru Boeing.”

XS
SM
MD
LG