Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Marina Gorbatovschi de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:23 0:00
Link direct

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre cea mai numeroasă fracțiune din actualul Parlament, cea a deputaților cu probleme de integritate. Aflați de ce unii dintre ei au fost cercetați în dosare penale, de ce au fost lipsiți de imunitate politică și cine riscă să-și piardă o parte din avere, dar și mandatul. Tot mâine citiți și ce cred ceilalți deputați despre colegii lor ce au probleme de integritate.

La rubrica „Exclusiv” găsiți un interviu cu regizoarea basarabeană Olga Lucovnicova, câștigătoarea premiului „Ursul de Aur” la Festivalul de Film de la Berlin. În scurtmetraj, regizoarea și-a spus propria poveste de victimă a unei agresiuni sexuale.

Din paginile „Reporter Special” aflați care sunt cele mai des întâlnite mituri legate de vaccinarea anti-Covid, dar și cum acestea au fost demontate de către Ninel Revenco, președinta Comitetului Național de Experți în Imunizare.

Tot mâine citiți despre inițiativa deputaților de la „Pentru Moldova” de instituire a farmaciilor ambulante. Aflați ce interese ar sta în spatele acestor acțiuni.

Tema „Clinicii juridice” din această săptămână este despre ce prevede legea în cazul tulburării liniștii - de la gălăgia în bloc la focurile de artificii lansate pe timp de noapte.

Tot mâine citiți despre cum rezistă, pe timp de pandemie, o afacere deschisă de un cuplu de moldoveni în SUA.”

XS
SM
MD
LG