Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Victoria Borodin de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:34 0:00
Link direct

„În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre complexul sportiv de 57 de milioane de lei din Pănășești, satul de baștină a fostului premier Pavel Filip. Complexul nu este funcțional nici până astăzi deși lucrările de construcție au fost finalizate cu un an mai devreme decât era planificat. Agentul economic invocă lucrări suplimentare de circa 3,5 milioane de lei, bani pe care noua administrație a raionului declară că nu îi are. În consecință, agentul economic a decis să apeleze în instanța de judecată.

Tot mâine citiți despre viața redacției Ziarului de Gardă, care de 16 ani poartă o luptă permanentă pentru libertatea presei.

Detalii din dosarul controversatului om de afaceri Veaceslav Platon

În numărul de mâine aflați detalii din dosarul controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, în care acesta a fost condamnat la 18 ani de închisoare, și de șapte luni se află în procedura de revizuire pe masa magistraților de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. În procesul de rejudecare, Ilan Șor și Vladimir Plahotniuc sunt incriminați de către martorii acuzării.

La rubrica Reporter Special al ziarului de joi aflați cum ucrainenii din R. Moldova își trăiesc viața între două patrii, dar și cum puteți fi amendați dacă nu achitați prima de asigurare obligatorie de asistență medicală.

Tot joi citiți un interviu cu ex-director general al Red-Nord, Romeo Lopotencu, care vorbește, în premieră, despre presiunile care ar fi fost exercitate asupra sa în perioada în care a condus al doilea cel mai mare distribuitor de energie electrică din R. Moldova.”

XS
SM
MD
LG