Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Elena Mudrîi de la Ziarul de Gardă.

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:23 0:00
Link direct

„În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre mașinile subevaluate ale inspectorilor de integritate. „Declară valoarea reală a bunurilor!”, îndemna Autoritatea Națională de Integritate, în octombrie 2020, într-un spot video despre fenomenul declarării bunurilor, în special a automobilelor la prețuri derizorii deținute de către unii funcționari. Ziarul de Gardă a constatat însă că chiar inspectorii de integritate din cadrul acestei instituții, cei care verifică declarațiile de avere ale tuturor funcționarilor, indică în declarații automobile care ar avea o valoare de 5 sau 10 mii de lei sau că le-ar fi primit în folosință de la părinți.

Totodată, unii inspectori declară locuințe cu valoarea de zero lei...

În numărul de mâine citiți și un interviu cu Victor Munteanu, directorul Departamentului Justiție și Drepturile Omului, Fundația Soros Moldova, care vorbește despre statul capturat și justiția eșuată.

Tot mâine aflați despre procesele și cauza penală pornită de Procuratură, după investigația Ziarului de Gardă despre construcțiile din Pădurea Durlești.

În numărul de mâine aflați cum reacționează autoritățile la investigațiile jurnalistice pe teme de integritate și corupție. La acest subiect a fost lansat un studiu la 5 mai 2021 în cadrul unui eveniment online, organizat de Asociația Presei Independente (API) și Transparency International (TI) Moldova.”

XS
SM
MD
LG