Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata rubricii este Daniela Calmîş de la Ziarul de Gardă.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:42 0:00
Link direct


„În ediția de mâine, 20 mai, a Ziarului de Gardă aflați despre cum a ajuns uniforma de general ornată cu fire aurite - motivul unui proces de judecată între Serviciul de Protecție și Pază de Stat și fostul director. Tot mâine, aflați și despre cum a fost posibil ca două magistrate vizate în dosarul mitei pentru cinci judecătoare să revină în sistem.

În numărul de joi, veți putea citi un material despre cum un inspector de integritate care indică valoare de 0 lei pentru mașina pe care o conduce a sesizat procuratura Generală pentru a porni urmărirea penală pe numele unui procuror al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale pentru că ar fi inclus date false în declarația sa de avere și interese despre prețul unui automobil pe care îl are în proprietate.

În paginile Reporter Special găsiți un reportaj despre elevii clasei a 12-a de la Liceul teoretic „Mihai Stratulat” din satul Boșcana, Criuleni, care sunt în toiul pregătirilor pentru examenul de Bacalaureat. Ce emoții îi încearcă astăzi, înainte de examene, pe absolvenți? Cât de pregătiți sunt pentru a trece peste testul de maturitate? Ce cred despre petiția prin care se insista asupra suspendării examenelor de Bacalaureat? Dar și cât de nerăbdători sunt să susțină examenele, aflați mâine din paginile Ziarului de Gardă.

La rubrica Sănătate găsit un interviu cu experta în epidemiologie, Angela Paraschiv, despre imunizarea împotriva Covid-19, din care aflați răspunsurile la multe întrebări legate de tipurile de vaccinuri disponibile în R. Moldova, eficiența acestora, reacțiile adverse și condițiile de administrare.

La Clinica juridică din această ediție aflați despre cum vă puteți proteja de vecinii fumători și de fumul de țigară care pătrunde în apartament, în condițiile lacunelor din legislație de la acest capitol. Specialiștii au găsit soluții și vin cu recomandări.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG