Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Newsmaker.md


Invitata este Stela Untilă de la Newsmaker.md.

Un ziar în fiecare seară
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:13 0:00
Link direct„Prima companie IT a fost deschisă anul trecut în Găgăuzia. Fondatorul acesteia este un tânăr de 24 de ani care a renunțat la o viață confortabilă din Germania, cu un salariu de 8 mii de euro, pentru a-și deschide propria afacere în Moldova. Cu ce probleme s-a confruntat, aflați pe site-ul NewsMaker.

Centrul COVID de la Moldexpo activează deja de mai mult de două săptămâni. Un medic ginecolog care s-a oferit benevol să lucreze la acest centru, a povestit pentru NewsMaker cum este amenajat acesta, la ce visează medicii și dacă îi este teamă să se infecteze cu coronavirus.

De la începutul lunii martie, școlile și universitățile din Moldova au trecut la procesul de instruire la distanță. În noul podcast al NewsMaker Talks, Natalia Melnic, redactorul economic al NewsMaker și mamă a trei copii de vârstă școlară, a povestit, cum arată lecțiile online de cealaltă parte a ecranului și cum ele devin un nou serviciu full time pentru părinți.

Primul episod din cel de-al treilea sezon al serialului britanic „Killing Eve” a fost lansat la 12 aprilie. Actrița Cătălina Cazacu din Moldova a jucat rolul gimnastei Dașa, antrenoarea asasinei Villanelli. Ea a povestit pentru NewsMaker, cum a început să studieze arta actoricească la Londra, cum a ajuns în acest serial și cum a înregistrat în Moldova probele video, împreună cu mama sa.

XS
SM
MD
LG