Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Portalurile Centrului pentru Jurnalism Independent


Invitata serii este Cristina Mogîldea.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:21 0:00
Link direct


„Pe portalul Media-azi citiți într-un interviu cu experta în tehnologii informaționale Dona Școla care va fi abordarea Hackathon-ului de inovații media „Puterea a cincea” din acest an. Pe durata celor trei zile, cât va dura evenimentul, Dona Școla va fi prezentă în calitate de mentor și expert. Una din recomandările-cheie ale sale este ca echipele care se vor înscrie la concurs să se organizeze în consorții. Cu alte cuvinte, să devină mai deschise, să dezvolte idei și să-și propună scopuri cât mai mari. Cu cât scopul pare mai imposibil, cu atât rezultatul va fi mai impresionant, iar ceea ce vom realiza va avea un impact mai mare.

În ceea ce privește portalul Mediacritica, tutorialele digitale continuă cu o nouă serie în care ne propunem să venim nu doar cu sfaturi, ci și cu informații utile pentru tinerii utilizatori ai internetului.

Din episodul publicat astăzi aflați cum să vă securizați conturile și profilurile virtuale, care sunt lucrurile de evitat și ce gesturi mici, dar obligatorii făcute azi pot să te scutească de probleme mai târziu.

Tot aici, aflați de la experta media Aneta Gonța de ce publicarea ultimelor detalii din ancheta privind bătaia cu implicarea sportivilor K1 depășește limitele interesului public, dar și ce riscuri comportă acceptarea jurnaliștilor de a publica scurgeri din dosar și alte informații private.”

XS
SM
MD
LG