Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiun este ziarista Marina Ciobanu.

„În ediția din 6 iulie a Ziarului de Gardă aflați cine sunt proprietarii zonelor de agrement din capitală, unde ne petrecem timpul liber. Reporterii Ziarului de Gardă au aflat cum proprietarii zonelor de agrement din preajma Chișinăului și-au construit afaceri prospere pe terenuri arendate sau cumpărate de la stat la prețuri de nimic. Cine se face responsabil de aceste lucruri și de ce atât de des autoritățile închid ochii?

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:56 0:00
Link direct

Mâine aflați ce răspunsuri are Mircea Maleca, directorul Fly One, la nemulțumirile pasagerilor care au rămas blocați circa 36 de ore pe insula Creta după ce avionul care îi aduce ala Chișinău a revenit la sol în mai puțin de o oră de zbor.

Citiți un interviu exclusiv cu tânărul economist Dumitru Vicol, care este plecat de zece ani în Marea Britanie, despre perspectivele de dezvoltare acasă, propunerile de a munci pentru stat, dezamăgirile, problemele și visurile diasporei.

Tot mâine, faceți cunoștință cu dirijorul român care a colorat „Nopțile Pianistice” în cadrul evenimentelor organizate la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” și care prin muzică, vorbește cu Dumnezeu.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG