Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata din această seară este Maria Şveţ.

„În ediția de joi, 10 mai, a Ziarului de Gardă aflați detalii despre tranzacțiile imobiliare, firmele și proiectele finanțate de Occident din familia socialistului Ion Ceban. Deși reprezintă un partid de orientare pro-rusă și anti-europeană, membrii familiei candidatului la funcția de primar de Chișinău, care gestionează mai multe companii, sunt implicați în proiecte finanțate din bani europeni sau americani.

Tot joi aflați istoria lui Grigore Badașcu, omul care a avut nevoie de 26 de ani ca să învețe a trăi în statul care l-a trimis la război, i-a răpit o mână și un picior și l-a lăsat să supraviețuiască sub conducerea unor autorități „cu grad de invaliditate”.

La rubrica Exclusiv citiți un interviu cu Natalia Duminică, coordonatoarea națională pentru Programul de burse universitare în drept și ştiințe umaniste al Fondului de Educație pentru Romi.

Andrei Nogailîc, fratele lui Ion Nogailîc, pompierul care pe 11 noiembrie 2016 și-a pierdut viața în urma unui incendiu de pe strada Uzinelor, sectorul Ciocana, Chișinău, povestește detalii din viața fratelui său decedat. Pe lânga munca de pompier care i-a curmat viața, Ion Nogailîc muncea în paralel la o fabrică de mobilă, ca să-și poată întreține familia. Din discuțiile cu foștii colegi ai lui Ion, Andrei a aflat că în prezent din 10 pompieri care se angajează, după primul sau al doilea incendiu rămân doar trei, în medie, să activeze mai departe”.

XS
SM
MD
LG