Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata din această seară este Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:09 0:00
Link direct


„În ediția din 17 mai a Ziarului de Gardă aflați cum un procuror anticorupție a obținut, pe gratis, un apartament în Chișinău, în urma unor litigii cu instituțiile statului, dar și cu o familie care a locuit în acel apartament încă din perioada sovietică.

În aceeași ediție aflați cum membrii Colegiului disciplinar au motivat demiterea din funcție a judecătorului Gheorghe Balan, cunoscut pentru discursurile sale anti-sistem.

Înainte de alegerile municipale din Chișinău, citiți despre casa, veniturile și firmele candidatului PL Valeriu Munteanu și despre veniturile și averea familiei candidatului PPDA Andrei Năstase.

Joi aflați cum autoritățile române de drept „se spală pe mâni” în cazul Plahotniuc, de ce au cerut transferul dosarului în R. Moldova și ce spune Procuratura Generală.

Mai citiți un interviu cu psihologul Gholamali Mohammadifard despre etapa de maturizare a politicului din R. Moldova, integrarea migranților în R. Moldova, intoleranța unor moldoveni față de comunitatea LGBT și despre legile bune doar pe hârtie”.

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG