Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitatul rubricii este Anatolie Eşanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:44 0:00
Link direct

„Ziarul de Gardă de joi vine cu o radiografie a celor mai costisitoare achiziții pe care le-au făcut, în 2020, deputații transfugi, cei care și-au părăsit partidele pe listele cărora au intrat în parlament pentru a adera la alte formațiuni parlamentare. Pe fondul unor constante acuzații de corupție, i-am întrebat pe deputații transfugi dacă achizițiile de milioane făcute în 2020 au sau nu legătură cu migrarea lor de la un partid la altul.

Tot din Ziarul de Gardă de mâine aflați cum, după 12 ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009, nimeni nu își ispășește pedeapsa în închisoare pentru abuzurile comise. Un singur polițist, astăzi fugar și căutat de Interpol, a fost condamnat la închisoare, iar pe rolul instanțelor naționale se mai află un singur dosar în care este implicat un factor de decizie din acea perioadă. Reporterii noștri au analizat dosarele legate de 7 aprilie și vă prezintă un articol amplu în ediția din 8 aprilie.

În același număr al ziarului găsiți și un interviu cu Dragoș Boboc, fiul lui Valeriu Boboc, tânărul omorât în Piața Marii Adunări Naționale în timpul protestelor anticomuniste din aprilie 2009. Cum a fost viața lui Dragoș după noaptea de 7 spre 8 aprilie 2009? Cum e viața sa acum, la 12 ani? Ce cunosc și ce cred colegii săi despre evenimentele din 7 aprilie 2009 și sacrificiul lui Valeriu Boboc? Cum ar proceda Dragoș, dacă ar fi ca 7 aprilie 2009 să se repete, aflați din Ziarul de Gardă de mâine.

Cum e reușești să ajungi campion chiar dacă ai rămas fără ambele picioare? Ne-a povestit sportivul paralimpic Ștefan Roșca, cel care a adus Republicii Moldova o medalie de aur de la Cupa Mondială de powerlifting, desfășurată recent în Marea Britanie.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG