Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: portalul Anticoruptie.md


Invitata emisiunii este Victoria Dodon.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:06 0:00
Link direct


„Aflați pe portalul Anticoruptie.md că astăzi Curtea Supremă de Justiție a respins ca fiind neîntemeiată cererea judecătorului Dorin Munteanu prin care acesta a contestat acordul Consiliului Superior al Magistraturii de a fi urmărit penal. CSM a eliberat acordul pentru pornirea urmăririi penale pe numele lui Munteanu la începutului anului 2017, el fiind acuzat de pronunţarea cu bună ştiinţă a unei încheieri contrare legii, soldată cu urmări grave.

De asemenea, judecătorii implicați în „Spălătoria rusească” se judecă cu CSM şi Procuratura Generală, contestând hotărârea prin care au fost suspendaţi din posturi și pe cea în urma căreia Consiliul şi-a dat acordul la pornirea urmăririi penale. Curtea Supremă de Justiție ar putea da un verdict pe 8 decembrie.

În curând, citiți pe portal o anchetă despre corporația Frontera Resources care a obținut în concesiune 40% din teritoriul Republicii Moldova ca să caute petrol și gaze în urma unui concurs controversat. Mai mult, succesele din țările vecine, cu care Frontera se laudă la Chișinău, nu corespund realității. Detalii, pe Anticoruptie.md.”

[Transcriere: Alla Ceapai]

XS
SM
MD
LG