Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md


Invitata este Stela Untilă de la NewsMaker.md.

Un ziar în fiecare seară: NewsMaker.md
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

„Șeful departamentului IT al Partidului Democrat, Mihai Cucoș, arestat săptămâna trecută după perchezițiile efectuate în fostul sediu al PDM va rămâne în arest. În articolul «Консьерж секретных переговоров» («Administratorul discuțiilor secrete»), NewsMaker a relatat, ce se știe despre Cucoș și cum acesta a devenit veriga de legătură dintre Plahotniuc și compania «Insidown», care este vizată în dosarul privind furtul miliardului.

Măsurile de carantină impuse din cauza pandemiei au provocat reducerea sau chiar sistarea totală a activităților economice și panică în rândurile antreprenorilor. Măsurile de susținere par insuficiente și pentru afaceri, și pentru experți. NewsMaker a discutat cu oameni de afaceri din diferite domenii despre cum aceștia au făcut față crizei, schimbând abordarea față de muncă. În articolul „Coronabusinessul” veți afla de la experți, cum va fi noua realitate economică din Moldova.

Brățări negre identice pot fi observate pe mâinile multor politicieni, funcționari și oameni de afaceri din Moldova. De exemplu, la președintele Dodon, ministrul sănătății Viorica Dumbrăveanu, fostul consilier al premierului Vitalie Dragancea. NewsMaker a decis să afle, ce înseamnă aceste «șnururi». Răspunsul și imaginile — în articolul «Братство Афона?» («Frăția Athosului?»).”

XS
SM
MD
LG