Linkuri accesibilitate

Unde-i factura pentru gazele naturale? Ce se-ntîmplă?


Preţurile scad înainte de alegeri şi cresc după?

Facturile pentru gazele naturale nu au venit la timp în februarie şi acest fapt a provocat o uşoară nelinişte în mase. Mă gîndeam şi eu de ce nu găsesc în cutia de scrisori această factură. De aceea, am vizitat site-ul companiei Chişinău Gaz. Şi am citit iată ce:

„În legătură cu actualizarea sistemului informațional de evidență a gazelor naturale operată pentru optimizarea calității serviciilor prestate consumatorilor finali, în luna februarie 2019 facturile care conțin datorii pentru luna ianuarie 2019 vor fi repartizate mai târziu. Tarifele la gazele naturale aprobate de ANRE rămân aceleași.”

Unde-i factura pentru gazele naturale? Ce se-ntîmplă?
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:58 0:00
Link direct

N-am înţeles mare lucru, dar m-am liniştit. Factura va veni, totuşi, iar tariful va rămîne acelaşi. Dar se pare că nu toată lumea are posibilitatea să afle adevărul.

O doamnă cunoscută, care nu prea intră pe net s-a dus la un oficiu poştal ca să dezlege enigma. Iar acolo, o lucrătoare de la ghişeu a exclamat: „Ei aşteaptă alegerile! Ia să vedeţi ce factură o să vă vină după ele!” Şi doamna pe care o cunosc s-a speriat. Dacă, după alegeri, vine o factură cu un preţ modificat-astronomic? Se pare că şi alţi oameni care veniseră la oficiul poştal au fost băgaţi în sperieţi. Iată ce face cu oamenii absenţa informaţiei veridice.

De fapt, absenţa facturii a activat o frică ce mocneşte mereu în moldoveanul tranziţiei. Că preţurile scad înainte de alegeri şi cresc după. Iar frica are picioare lungi!

XS
SM
MD
LG