Linkuri accesibilitate

Vedeta ne spune că şi-a cumpărat casă…


Într-un mediu în care sărăcia şi corupţia mai fac ravagii, omul cu casă nu e văzut bine, e considerat un soi de hoţ.

Din tăvălugul de ştiri care ne striveşte zilnic am desprins una de o bizarerie aparte. Era o ştire despre o vedetă recentă, despre o interpretă cunoscută, cu voce catifelată.

Titlul ne spunea că vedeta şi-a cumpărat o casă. Citind articolul însă am aflat că acea casă e un apartament. De ce ar trebui noi să ştim că vedeta recentă şi-a cumpărat casă? Vedeta nu e politician sau cinovnic. Nu are de-a face cu banii contribuabililor. De ce eu, un scriitor şi ziarist, trebuie să ştiu ce casă are vedeta?

Vedeta ne spune că şi-a cumpărat casă…
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:03 0:00
Link direct

Mai departe. Vedeta a ţinut să precizeze că şi-a cumpărat casa cu banii ei. De ce e nevoie de această precizare? Nu cumva pentru că aici există părerea că mulţi îşi cumpără case cu bani furaţi? Într-un mediu în care sărăcia şi corupţia mai fac ravagii, omul cu casă nu e văzut bine, e considerat un soi de hoţ. De aceea, vedeta face precizarea sus-pomenită.

Apoi vedeta le-a dat un sfat tuturor cititorilor, acela ca să-şi cumpere şi ei casele lor, să nu mai ezite. Sfatul acesta mi s-a părut de-a dreptul ciudat. În primul rînd, cine are bani, îşi cumpără casă şi fără sfaturile altora. În al doilea rînd, vedeta ar trebui să-şi dea seama că mai există şi oameni săraci în RM, care chiar nu pot să-şi cumpere case şi era mai bine dacă vedeta tăcea.

În final, aş zice iată ce. E frumos că interpreta şi-a luat casă, fireşte. Dar impozite din banii încasaţi la nunţi şi cumetrii această vedetă plăteşte? Dacă nu, atunci situaţia nu mi se pare OK…

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG