Mariana Durleșteanu nu exclude revenirea în politică în cazul alegerilor anticipate

Mariana Durleșteanu, candidata PSRM și Pentru Moldova la funcția de premier, se retrage din cursă, 16 martie 2021

Fosta candidata a socialiștilor la funcția de prim-ministru, doamna Mariana Durleșteanu nu exclude că în cazul declanșării alegerilor parlamentare anticipate ar putea participa la viața politica a Moldovei. Într-un interviu in exclusivitate cu postul nostru de radio, doamna Durleșteanu a explicat și de ce si-a retras candidatura care i-a fost propusa susținând că singura cale de a asana viața politica moldovenească ar fi alegerile anticipate.

„Cred că această clasă politică este un absurd al politicii moldovenești, căci a adus pur și simplu societatea la dezbinare, cred că ar fi bine să plece și să facem alegeri anticipate”, a spus Mariana Durleșteanu.

De asemenea, ea a declarat și că nu a fost supusă unor presiuni pentru a-și retrage candidatura propusă de socialiști, așa cum declarase deputatul socialist Vlad Bătrîncea. „Eu, Mariana Durleșteanu, nu puteam și nu voi reprezenta astfel de formațiuni cum este formațiunea Șor sau a celor implicați în scheme sau fraude. (...) Decizia cu această declarație îmi aparține doar mie și a fost o decizie luată conștient în favoarea cetățenilor” declara la Europa Liberă doamna Durleșteanu. Găsiți întregul interviu în format video și transcris AICI.