Noi proteste antirasiste în întreaga lume, după uciderea lui George Floyd

Doi protestatari în fața poliției care folosește gaze lacrimogene împotriva manifestanților, în apropierea Departamentului de Poliție din Seattle, SUA, 8 iunie 2020.

Manifestație de solidaritate cu protestele din SUA, în fața ambasadei americane din Pretoria, Africa de Sud, 8 iunie 2020.

Ciocniri între poliție și manifestanți la o demonstrație antirasistă, organizată de mișcarea Black Lives Matter, la Bruxelles, Belgia, 7 iunie 2020.

Un protest pașnic în apropierea Casei Albe de la Washington. Pe crucile agățate de gard sunt scrise numele unor afroamericani uciși de poliție, 7 iunie 2020.

Reținerea unei protestatare la Londra, 7 iunie 2020.

Sute de oameni au demonstrat și la Barcelona, Spania, în semn de solidaritate cu protestele din SUA împotriva injustiției rasiale, după uciderea afroamericanului George Floyd în timpul reținerii sale de către poliție la Minneapolis, pe 25 mai 2020.

Flori și ofrande de lumină în memoria victimelor brutalității poliției - o manifestație de protest împotriva rasismului la Hollywood, California, 7 iunie 2020.

Imagini terifiante la Seattle. Un bărbat a intrat cu mașina în mulțimea de manifestanți pașnici, după care a ieșit cu un pistol și a început să tragă, reușind să rănească o persoană, 7 iunie 2020.

Un protest la Rio de Janeiro, Brazilia, în timpul căruia s-a scandat și împotriva actualului președinte Jair Bolsonaro, 7 iunie 2020.

Confruntări între protestatari și poliție la Londra, 7 iunie 2020.

O nouă demonstrație antirasistă la Washington, 6 iunie 2020.

Poliția germană reține un protestatar, în timpul manifestației organizate de mișcarea Black Lives Matter la Berlin, 6 iunie 2020.

Demonstrație în semn de solidaritate cu protestele din SUA, organizată la Sofia, capitala Bulgariei, 6 iunie 2020.

Noi proteste împotriva injustiției rasiale în Brooklyn, New York, 6 iunie 2020.

Poliția americană intervine ca să pună capăt ciocnirilor dintre protestatari și susținători ai președintelui Donald Trump, în timpul unei manifestații din Huntington Beach, California, 6 iunie 2020.

La un protest în Beverly Hills, California, 6 iunie 2020.

Poliția folosește spray cu ardei iute împotriva protestatarilor din incinta Gării Centrale din Sydney, Australia, 6 iunie 2020.

Un protest în fața Memorialului Lincoln din Washington, 6 iunie 2020.

O nouă demonstrație în Square Park, New York, 6 iunie 2020.

La Londra, după ciocniri între protestatari și poliție care a folosit tunuri cu apă împotriva manifestanților, 6 iunie 2020.