Linkuri accesibilitate

Șor recunoaște că îi plătește pe protestatari   


Deputatul fugar Ilan Șor recunoaște că plătește oamenii care participă la protestele antiguvernamentale din fața parlamentului și a președinției și califică drept „false” investigațiile pornite de Procuratura Anticorupție privind finanțarea acestor manifestații.

Într-un mesaj video, Ilan Șor a declarat că „nu există nicio schemă” de finanțare și că dă bani fiecărui protestatar pentru drumul până la Chișinău și mâncare.

„Recunosc că fac asta, pentru că voi, nenorociților, i-ați adus la sărăcie. Ei nici măcar nu pot să-și apere singuri drepturile. Nu-mi sunt interesante dosarele voastre false. Scuip pe procuratura voastră, pentru că e falsă, ieftină, ilegală și capturată. După ce vom veni la putere, ne vom lămuri: cine a furat, de unde a furat și de ce a furat”, a amenințat Șor puterea de la Chișinău.

Anterior, Procuratura Anticorupție a anunțat că verifică sursele de finanțare a protestelor organizate de Partidul Șor în centrul Chișinăului. Procurorii susțin că primesc zilnic informații că pentru participare protestatarii primesc între 400 de lei și 100 de dolari.

Ascultă podcasturile Europei Libere

Previous Next

XS
SM
MD
LG