Linkuri accesibilitate

Miss France 2010 încoronată la Nisa


În ciuda diferitor “furtuni” și scandale, alegerile a Miss Franței adună în fiecare an în jurul său la fel de mulți spectatori și telespectatori dornici să știe dacă candidata lor la Miss are șansa de a obține prețiosul titlu. Din 1920, Miss Franța, aleasă în fiecare an, reprezintă farmecul, frumusețea și eleganța “à la française”.

Miss France 2010
Noua Miss a Franței 2010 a fost aleasă, în palatul Nikaia de la Nisa, care a fost amenajat pentru această ocazie în lumini orbitoare și decorații uimitoare. Malika Ménard, Miss Normandia a fost desemnată Regină și ia locul domnișoarei Chloé Mortaud, Miss Franța 2009. La acest concurs au participat 37 de Miss regionale care au concurat între ele pentru marele premiu.

În acest an, sistemul de vot a fost schimbat. Comitetul Miss Franța a fost desemnat să aleagă 12 candidate preselecționate care au fost supuse votului juriului și publicului în proporția de 50/50. Apoi, primele 5 Miss și-au încredințat soarta și viitorul doar în mâinile publicului, o mare premieră pentru Miss Franța.

Pentru a avea șansa să fii aleasă Miss, tinerele candidate trebuie imperativ să reunească următoarele detalii:

1. să fie născută de sex feminin și să fie de naționalitate franceză
2. să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 24 de ani
3. să aibă înălțimea de cel puțin 1 m 70 centimetri
4. să fie celibatară, fără copii și să nu locuiască în concubinaj
5. să posede un cazier juridic virgin.

Este foarte dificil să întrunești perfecțiunea și să placi la mii de oameni, care au toți gusturi și preferințe diferite. Dar șansa există în toate.
XS
SM
MD
LG