Linkuri accesibilitate

Ajutoarele românești vor ajunge deja peste patru zile (Timpul)


Motivele lui Igor Dodon de a boicota referendul de la 5 septembrie (Moldova Suverană).


Moldova Suverană
publică astăzi 10 motive pentru a boicota referendumul, formulate de unul dintre fruntaşii PCRM, Igor Dodon. Printre aceastea fostul ministru al economiei enumără o posibilă falsificare a voturilor peste hotare şi faptul că se pregăteşte pretext pentru a nu fi organizate anticipate.

Într-un reportaj din satul Zăicana, Timpul, prin exemplul familiei Ungureanu, demonstrează cum banii cîştigaţi în Italia pot lucra acasă, în Moldova.

Despre întrevederea de ieri a premierului moldovean cu preşedintele român, Timpul scrie că ajutoarele promise de Traian Băsescu satelor afectate de inundaţii vor ajunge în Moldova deja peste patru zile. Iar Pavel Păduraru se întreabă, în acelaşi ziar, ce mai aşteaptă procurorul Zubco de la Serafim Urechean, pentru a-i aduce scuze publice pentru multiplele dosare pe care le-a instrumentat instituţia condusă de acesta împotriva politicianului, care, de altfel, l-a împins pe Zubco în fruntea PG, remarcă autorul.

Mariana Raţă de la Jurnal de Chişinău scrie astăzi un articol critic la adresa Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei, instituit de Voronin pentru a preveni şi combate corupţia şi rămas din motive neclare, spune autoarea, să funcţioneze şi după venirea la putere a Alianţei, deşi iniţial componentele ei voiau să-l închidă pentru că se compromisese pe perioada guvernării precedente. Ofiţerii de la această instituţie au furnizat zeci de dosare în care Moldova a pierdut milioane de euro la CEDO, dar pentru asta au fost avansaţi în posturi, atrage atenţia ziarul.

Pe aceeași temă

XS
SM
MD
LG