Linkuri accesibilitate

Peste 60 de mii de elevi studiază facultativ religia (Timpul)


Gazul rusesc scumpit în ultimul trimestru al anului (Știreazilei.md).


Religia revine în şcoală, anunţă Timpul de astăzi care precizează că aproape jumătate dintre şcolile din R. Moldova şi-au trecut în orar „religia”, materia fiind studiată facultativ de peste 60 de mii de elevi.

Pavel Păduraru, ziaristul de la această publicaţie „teleportat în Italia”, a trecut pe la o cantină socială „Caritas” din nordul peninsulei şi trage următoarea concluzie - fugind de Voronin, moldovenii ajung în Italia ca să mănînce la „Caritas”.

În locul editorialului lui Constantin Tănase, găsiţi astăzi în Timpul discursul acestuia întitulat „Moldova noastră, ca o matrioşka rusească” la cel de-al doilea congres al jurnaliştilor români de pretutindeni care a avut loc săptămîna trecută la Chişinău. Presa de la Chişinău are nevoie de profesionalizare, le-a spus Constantin Tănase jurnaliştilor adunaţi la acest congres, sugerîndu-le că ar fi nevoie de stagii îndelungate ale jurnaliştilor de la noi la instituţii de presă din România şi ca ziatriştii buni din România să facă un an-doi de armată în presa noastră.

Şi cîteva teme din presa de pe internet. „Vom semna acordul de reglementare a traficului de la frontieră, pentru a le lua comuniştilor această armă”, îl citează cu o declaraţie pe preşedintele României, Traian Băsescu, portalul de ştiri Unimedia.md.

În trimestrul al IV-lea, Moldova va plati pentru gazul rusesc cu 3 dolari mai mult fata de trimestrul al III-lea, chiar dacă tarifele pentru consumatorii finali vor rămîne neschimbate, anunţă ştireazilei.md.
XS
SM
MD
LG